Velkommen til GMF

Høj ekspertise indenfor koldbukning af rør med dorn

GMF A/S er en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der generelt er førende når det gælder kvalitet, men som også er i stand til at levere den ekstra kvalitet kunden forlanger.

 

GMF A/S er ISO 9001 certificeret og overholder krav i henhold til EN253 og EN448 udspecificeret i nedenstående afsnit.

 

GMF A/S overholder FW401 normerne på bestilling fra kunden.

 

Skræpning af rør koldbukning:

Godstykkelse ≤ 3,2 mm efter nominel godstykkelse er ikke skærpet.

Godstykkelse > 3,2 mm skærpes 30° -0/+5, plan 1,6mm +/-0,8mm

 

Ovalitet efter EN448:

Max tilladte ovalitet i bukkezonen er 6%.

 

ovalitet.jpg

Maximum ovalitet i rørenderne:

Tolerancen for ovalitet i rørenden er ifølge EN 253 og EN10217-2.

Ovaliteten måles som to punkts måling af diameteren og må ikke overskride:

ØD ≤ 219,1 ± 1% eller 0,5 mm alt efter hvad der er størst

ØD > 219,1 ± 0,75 %

 

Afvigelse i forhold til bøjningens vinkel:

ØD ≤ 219,1: 90° ± 2,0°

ØD > 219,1: 90° ± 1,0°

 

Godstykkelsen i bukkezonen er ikke reduceret til mindre end 85% af nominel godstykkelse ifølge EN448.

 

Brutto liste:

Egenskaber

Alle ender afgratede.

Alle ender uden skader.

Buler: forskellen i højde mellem bjerg og dal vil ikke overstige 25% af de faktiske anvendte godstykkelse.

Forskellen i højden omfatter naturligvis højde i bøjningsvinkel.

Ridser: Min. godstykkelse og min. godstykkelse i bukkezone vil blive overvåget på alle tidspunkter.

Rustgrad op til B-niveau i henhold til ISO 8501:1:2007 EN 448:2009

 

Materialer

Stålkvalitet ifølge EN10217-1, EN10217-2, EN10217-3, EN10216-2, EN10216-3, EN10216-4, ASTM, ANSI
 

Sporbarhed

Alle bøjninger er præget med charge/heat nummer i den ene ende i henhold til 3.1 (EN10204/3.1)

 

big_buk.jpg

 

gmf_produktion_1.jpg

 

galleri_1.jpg

GMF A/S - Hylkedamvej 70 - DK-5591 Gelsted - Tlf.: +45 63 46 54 00 - gmf@gmf.dk

X

Cookies

Vi bruger cookies på hjemmesiden til vores statistikker for at forbedre vores indhold i forhold til vores besøgende.